Az új ICFD leolvasztó modul

Defrost Module Hungary Olyan terméket készítettünk, amely az ipari leolvasztást egy következő szintre emeli; kiváló teljesítményt, költségcsökkentést és telepítési hatékonyságot eredményezve.

- 2017. december 8. Forrás Danfoss Cooling

Az új Danfoss ICFD leolvasztó modul

Az újonnan kifejlesztett ICFD leolvasztó modul (ICFD 20 típus) forrógázos leolvasztáson alapul, és a széles körben elismert Danfoss ICF szelepcsoport családhoz tartozik. A folyadékelvezetés módszerével és az ICF technológia kombinálásával a Danfoss nagyszerű és kompakt megoldásként két nagyszerű megoldást kínál.

A megoldás lehetővé teszi az elpárologtató felszerelését az ICF szelepcsoportokkal a nedves szívó-, folyadék-, forró gáz és folyadék elvezető vezetékek mentén, és nagy előnyöket nyújt a jobb működési hatékonyság, az egyszerű telepítés és az energiamegtakarítás tekintetében.

A kialakítás úszós mechanizmussal történik, és a működési mechanizmust úgy alakították ki, hogy nagyon nagy nyomáskülönbség mellett is működjön. Ez csak folyadék áthaladását teszi lehetővé – nincs by-passra szükség. Az ICFD leolvasztó modul rendkívül nagy kapacitással rendelkezik a méretéhez képest, köszönhetően egyedülálló nyomáskiegyenlített kialakításának. Széles alkalmazási tartománya van, amely 200 kW (58 TR) elpárologtató teljesítményig terjed, és teljes mértékben kompatibilis az ICF 15-4, ICF 20-4 és ICF 20-6 szelepcsoportokkal.

Automatikus kapacitás-beállítást biztosít a megfelelő mennyiségű folyadék arányos nyitással történő üzemeltetése közben, ami azt jelenti, hogy nincs szükség beállításra. Végül a kialakítás lehetővé teszi a folyadék mennyiség kezelését további bypass szelepek nélkül, a beépített áteresztő funkciónak köszönhetően.

 

Az ICFD leolvasztó modul előnyei:

Csökkentett energiafogyasztás

A befúvó gáz max. 90% -kal való csökkentése kevésbé terheli a kompresszort.

Javított leolvasztási teljesítmény

Az elpárologtató leállásának csökkentése, a leolvasztás alatt a magas teljesítmény jobb működési hatékonyságot eredményez.

Könnyű rendszertervezés

Támogatja az optimális rendszertervezést a Coolselector®2-vel.

Jobb munkahelyi hatékonyság

Biztosítja a könnyű telepítést, mivel kevés komponens felhasználásával készült, és hegesztéshez nincs szükség szétszerelésre és újra összeszerelésre. Nincs szükség beállításokra.

Széles alkalmazási tartomány

Teljesen kompatibilis az ICF 15-4, az ICF 20-4 és az ICF 20-6 szelepekhez, széles alkalmazási tartomány, 200 kW (58 TR) elpárolgási teljesítményig.

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe