Visszajöttünk! Gyakorlati ismeretek megosztása a 2018-as Hűtőközeg Héten 

Refrigerant-Week-2018_Visual webnews 738x415 A Danfoss szeptember 24-től 28-ig középpontba állítja az alacsony GWP értékű hűtőközegeket.

- 2018. szeptember 7. Forrás Danfoss Cooling

Mivel a magas globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkező hűtőközegek ára nő, és a szabályozás egyre szorosabbá válik, a Danfoss folytatja a Hűtőközeg Hét kezdeményezését, hogy segítsen az iparági szakembereknek és a döntéshozóknak az alacsonyabb GWP értékű hűtőközegekre való átmenetben. A Climate Week NYC hivatalos partnere a Refrigerant Week, szeptember 24-28 között kerül megrendezésre, és webinárokat, eszközöket, erőforrásokat és helyi eseményeket kínál, amelyek célja az alacsonyabb szintű GWP megoldások támogatása és engedélyezése.

Globális partnerség az ipar szakembereivel és a politikai döntéshozókkal 

A Montreali Jegyzőkönyv és a Kigali-módosítás a HVACR-ban (fűtés, szellőzés, légkondicionálás és hűtés) használt magas GWP hűtőközegek fokozatos leépítését követeli meg. A hűtőközegek kulcsfontosságúak, hosszú távon az erőforrásokat és az alapokat érintik.  

A hűtő- és légkondicionáló szakembereknek a megfelelő információkkal, eszközökkel és technológiával kell rendelkezniük ahhoz, hogy megfeleljenek az új előírásoknak, és segítsék őket a hűtőközeg átmenetben. Szükség van útmutatásra a rendelkezésre álló megoldások megadásával, telepítésével, szervizelésével és használatával kapcsolatban. Mindezeket és még többet a 2018-as Hűtőközeg Hét lehetővé teszi.

"Bár az országok eltérő időintervallummal rendelkeznek, a klímaváltozásnak kitett hűtőközegekre való áttérés globális probléma," mondja Jürgen Fischer, a Danfoss Cooling elnöke. "A HVACR szektor még most is fontos szerepet tölt be az energiatakarékos és alacsony GWP berendezésekkel, és itt van a Danfoss jelentős hatása. Hisszük, hogy az iparági szakértelem, termékismeretek, alapos képzés és tesztelési lehetőségek biztosítása ügyfeleink és üzleti partnereink számára lehetővé teszi, hogy így mindannyian tovább haladhatunk ugyanabba az irányba. A Hűtőközeg Hét nagy része ennek az irányelvnek a teljesítésére irányul."  

Hűtőközeg Hét: mérföldkő a hűtőközegek számára 

A Hűtőközeg Héten az alternatív hűtőközegek és az energiahatékonyság fog a középpontba kerülni, mint olyan megoldások, amelyek lehetővé teszik a fenntartható hűtés jövőjét. Az élő webinárok, a helyi események, letölthető és digitális eszközök és az egyszerűen elérhető információk online könyvtára révén a Danfoss célja a hűtőközeg-szabályozás és -megállapodások globális és helyi hatásainak kiemelése.

Az elmúlt évben 50 országból több száz vállalat vett részt a Hűtőközeg Héten. Egy esemény utáni felmérés szerint a résztvevők több mint 80% -a hasznosnak találta a hallottakat a mindennapi munkájuk során. A Danfoss várja, hogy a 2018-as Hűtőközeg Héten még több cég, ország és egyén fog résztvenni a világon.

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe