Az új TXV túlhevítés állító alkalmazás segítségével a telepítők az ügyfeleiknek pénzt takarítanak meg.

shtuner_web-banner Itt a Danfoss-nál mi megtesszük a küldetésünket, hogy ügyfeleinket olyan eszközökkel és ismeretekkel támogassuk, amire szükségük van ahhoz, hogy gyorsan elvégezhessék a munkát és az megfelelő is legyen. Velük vagyunk minden lépésüknél, biztosítva, hogy ügyfeleik számára a legkedvezőbb szolgáltatást biztosítsák, és tartós üzleti kapcsolatokat tarthassanak fenn.

- 2018. november 12. Forrás Danfoss Cooling

Mindezt szem előtt tartva, örömmel jelentjük be új TXV Superheat Tuner (túlhevítés beállítása applikáció) mobilalkalmazásunkat – mely a közösen ismert Danfoss CoolApps Toolbox-ban található, hosszú távú digitális támogatási eszközöket tartalmaz, amelyek mindegyike közvetlenül elérhető okostelefonokra.

A TXV Superheat Tuner segítségével a telepítők kiválthatják a találgatásokat a túlhevítés beállításairól, és a szervizelési időt akár 15 percre is csökkenthetik. Az alkalmazással a legtöbb termosztatikus expanziós szelepen egy vagy két beállítással tudják optimalizálni a túlhevítést.

A TXV Superheat Tuner használata egyszerű. A telepítők megadhatnak néhány alapvető információt arról a rendszerről, amelyen dolgoznak, és az alkalmazás biztosítja a szelep-specifikus beállítási információkat. Ezen információk felhasználásával a szerviztechnika jelentősen megnövelheti a rendszer energiahatékonyságát a normál paramétereken túlmenően, így ügyfelei pénzt takaríthatnak meg havi energia számlájukon.

A TXV Superheat Tuner olyan fejlett algoritmusokat használ, amelyek optimalizálási javaslatokat tesznek. Ezek a legjobb mérnökeink által kifejlesztett algoritmusok több tényezőt is figyelembe vesznek, az egyes szelepek alapvető érzékenységén túl.

Elmúltak a próba- és hibás beállítások napjai. A Superheat Tuner segíti a telepítőket a kezdetektől a legjobb túlhevítés beállításában, időt takarítva meg és jobb eredményt biztosítva.

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe