Hűtőközeg hét - anyagok áttekintése

Hungarian

 

Szeptember 18-22. # Hűtős szakemberek akik részt vettek a Danfoss által szervezett Hűtőközeg héten.
Volt öt napos online elődás és helyi szeminárium, melyeknek célja a globális éghajlat megőrzésében játszott hűtőközegek szerepének a megismerése.

A Danfoss szakemberei közösen megosztották a hűtőközeg-ismereteket, és olyan megoldásokat mutattak be, amelyek a 2030-ig terjedő globális irányelvek és a meglévő és a jövőbeli telepítések között kapcsolatot hoznak létre. Információk a világszintű stratégiákról és tendenciákról a hűtőközegek terén, előírásokról, hűtőközeghiányokról; az új hűtőközeg bevezetése arra ösztönzi a résztvevőket, hogy előre jelezzék és tervezzék a jövőt.

A Danfoss Hűtős csapata köszönetét fejezi ki minden olyan szakembernek, aki részt vett az online képzéseken, és figyelmet fordított a globális kezdeményezésünkre. Webinárokat rögzítettünk és elhelyeztük őket a Youtube csatornán. A linkre kattintva meghallgathatja őket.

A Hűtőközeg hét véget ért! De a Danfoss szakemberei nyitottak, hogy biztosítsák az összes szükséges ismeretet, adatot, információt, amely lehetővé teszi az Ön vállalkozásának növekedését és a szakértelemének bővítését. Látogasson el honlapunkra értékes brosúrák letöltéséhez, „Cool” eszközök használatához, kapcsolattartó mérnökökhöz, felhívásokhoz és kérdések feltevéséhez. Építsünk értékes partnerséget.

 

 

 

 

- 2017. szeptember 12. Forrás Danfoss Cooling

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe