Hűtőközeg hét - anyagok áttekintése
Hűtős szakembereknek akik részt vettek a Hűtőközeg héten

Polish Szeptember 18-22. # Hűtős szakemberek akik részt vettek a Danfoss által szervezett Hűtőközeg héten. Volt öt napos online elődás és helyi szeminárium, melyeknek célja a globális éghajlat megőrzésében játszott hűtőközegek szerepének a megismerése.

- 2017. szeptember 28. Forrás Danfoss Cooling

A Danfoss szakemberei közösen megosztották a hűtőközeg-ismereteket, és olyan megoldásokat mutattak be, amelyek a 2030-ig terjedő globális irányelvek és a meglévő és a jövőbeli telepítések között kapcsolatot hoznak létre. Információk a világszintű stratégiákról és tendenciákról a hűtőközegek terén, előírásokról, hűtőközeghiányokról; az új hűtőközeg bevezetése arra ösztönzi a résztvevőket, hogy előre jelezzék és tervezzék a jövőt.

A Danfoss Hűtős csapata köszönetét fejezi ki minden olyan szakembernek, aki részt vett az online képzéseken, és figyelmet fordított a globális kezdeményezésünkre. Webinárokat rögzítettünk és elhelyeztük őket a Youtube csatornán. A linkre kattintva meghallgathatja őket.

A Hűtőközeg hét véget ért! De a Danfoss szakemberei nyitottak, hogy biztosítsák az összes szükséges ismeretet, adatot, információt, amely lehetővé teszi az Ön vállalkozásának növekedését és a szakértelemének bővítését. Látogasson el honlapunkra értékes brosúrák letöltéséhez, „Cool” eszközök használatához, kapcsolattartó mérnökökhöz, felhívásokhoz és kérdések feltevéséhez. Építsünk értékes partnerséget.

 

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe