Konzultációs rendezvény a Duna régióban az ipari hűtés területén – mely Belgrádban kezdődött!

November 8-tól 10-ig a nemzetközi esemény a mérnökök, tanácsadók és tervezők számára lett megrendezve, amelynek fő témája az ipari hűtőtechnológiák és a Danfoss új termékei voltak.

IMG-b05b43973a4a5cd4bbe17a61dd87c771-V A napirend témái egyaránt foglalkoztak azzal, hogy a szakemberek megosztják tudásukat az ülésnapokon belüli prezentációkon keresztül, és a beszélgetés folytatódott az egész rendezvényen, valamint szocializációs és a hálózatépítési tevékenységekkel.

- 2017. november 14. Forrás DANFOSS COOLING

A konferencia fő célja az volt, hogy a Duna régióban működő Ipari Hűtéstechnikai hálózaton belül kapcsolatot alakítson a partnerek, a tanácsadó cégek és a Danfoss mérnökei között ki és működjenek együtt szélesebb körben. Több mint 45 résztvevő vett részt és érkezett 28 különböző vállalattól, Romániából, Magyarországról, Bulgáriából, Szlovéniából, Horvátországból és Szerbiából, mindegyiküknek lehetősége volt új ismereteket szerezni, megtudni a közelgő trendeket és a legújabb, a Danfoss által tervezett IRF technológiákat.
Danfoss új termékeket mutatott be: ICFD leolvasztó modul és egyéb termékek.
A mérnökök ezt az eseményt nagyon profinak, értékesnek és szükségesnek tartották. Különösen a hálózat építési lehetőségek és a tapasztalatok cseréje tekintetében.
A résztvevők belgrádi vendégeknek érezték magukat, és ideje volt turisztikai úton meglátogatni a várost, és feltárni kultúráját, ételeit és hagyományait.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe