Danfoss megoldások jóváhagyva az új alternatív hűtőközegekre: R448A-hoz, R449A-hoz és R452A-hoz

danfoss-solutions-for-commercial-refrigeration-approved-for-use-with-alternate-refrigerants-r448a-r449a-and-r452a A hűtőközegek átmenete felgyorsul és a HVAC-R szövetségek sürgetik az iparágat, hogy váltsák le az R404A hűtőközeget. Annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, a Danfoss számos terméktípust kiadott a legfontosabb alacsony GWP hűtőközeg-alternatívák - például R448A, R449A és R452A - számára, és folyamatosan frissíti havonta a Coolselector® szofvert.

- 2018. július 13. Forrás Danfoss Cooling

A Danfoss arra ösztönzi a kereskedelmi hűtős szakembereket, hogy ne késleltessék átállásukat az alacsony GWP értékű hűtőközegekre, és mi vállaljuk, hogy támogatjuk őket az út minden lépésében. A hűtőközeg-kiválasztás és a jövőbeli kínálat bizonytalansága, valamint a komponens alkalmasságával kapcsolatos félreértések megakadályozhatják, hogy egyesek megszerezzék azokat a készségeket és ismereteket, amelyekre szükségük van az új hűtőközegekre való átálláshoz.

A Danfoss ezért egy sor online forrást tesz közzé a kiválasztás, a telepítés és az utólagos felszerelés támogatása érdekében, és elkötelezte magát amellett, hogy tovább fejleszti az új, ígéretes hűtőközegekkel kompatibilis minősített komponenseket. Ezenkívül egyre több terméket vezet be, melyek az új hűtőközegekkel kompatibilisek, és maximális rugalmasságot nyújt mind most, mind a jövőben.

A kereskedelmi hűtési alkalmazásokhoz, például a hűtőkamrákhoz, az R448A, az R449A és az R452A kiváló alternatíva az R404A helyett, az R407 A / F kiegészítéseként. Tekintettel az R404A rövid élettartamára és költségeire, az alternatív hűtőközegek alacsonyabb GWP-szintre való átállása logikus lépés. A megoldások a hűtési rendszerekhez rendelkezésre állnak: kompresszorok, aggregátok, hőcserélők, elektronikus és termosztatikus expanziós szelepek, mágnesszelepek, vezérlők, elektronikus vezérlők és hűtővezetéki komponensek – mélyhűtési vagy normál hűtési alkalmazásokhoz. A legújabb termékek közé tartoznak az EVR v2, a TE5-55, a TU szelepek, az MLZ, a VLZ és az MTZ scroll és dugattyús kompresszorok, valamint az R448A, R449A és R452A hűtőközegekhez alkalmas Optyma ™ kültéri aggregátok.

A minősítés magában foglalja az R513A-t és az R450A * -t, mint kiegészítő R134a hűtőközeg-alternatívát, mivel hasonló teljesítményt nyújt.

Az élelmiszerellátásban szokásosan használt alkalmazásokhoz a hosszú távú megoldásokhoz a természetes hűtőközegeket vonják be. A 150 g-nál kisebb hűtőközeggel rendelkező alkalmazásokhoz a Danfoss számos különféle A3 * osztályú, mint az R290 és az R600a hűtőközeghez megfelelő komponenseket kínál. Az R404A kiegészítéseként az R513A egy jó megoldás, ha a töltetkorlátozás meghaladja a 150 g-ot, vagy ha az A3 osztályú hűtőközeg * nem alkalmazható.

 

 

 

danfoss-solutions-for-commercial-refrigeration-approved-for-use-with-alternate-refrigerants-r448a-r449a-and-r452a-2

Hűtési eszközök:

Az új hűtőközeg-összetevők azonosítása érdekében a legjobb megoldás a Coolselector® 2. A szoftver javaslatokat tehet, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a legmegfelelőbb összetevőket válasszák ki több paraméter, például hűtési teljesítmény, hűtőközeg, elpárolgási és kondenzációs hőmérséklet, valamint számos egyéb kritikus pont a hűtőrendszerek változói közül. Számos hűtőközeg mellett a Coolselector® 2 is támogatja a különböző hűtőrendszerek és komponensek kiválasztását a hűtőkamrákhoz.

A kiválasztó szoftver kézzel fogható az alacsony GWP-eszközzel és a Hűtőközeg-gőzléc alkalmazással, lehetővé téve az ügyfelek számára az alternatív hűtőközegek megfelelő komponenseinek azonosítását, mivel azok különleges termodinamikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

* a modellektől függően

Az Ön eszköztára:

 

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe