A Danfoss büszkén jelenti ki: "Szeretjük a CO2-t", és a Multi Ejector Solution ™ segítségével még inkább

We Love Co 1

A CO2-t gyakran "nagy problémá" -nak tekintik az éghajlatváltozás tekintetében. Bár bizonyos szempontból veszélyt jelent, más esetekben ez lehet a válasz. Tény, hogy hűtőközegként történő felhasználásakor a CO2 jelentősen megváltoztathatja az embereket, a termékeket és a bolygónkat.

Hűtőközegként a CO2 a lehető legalacsonyabb globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkezik, amelynek "1" besorolása miatt nulla az ózon lebontása, nem mérgező és nem tűzveszélyes. Ez azt jelenti, hogy a termékeket biztonságosan le lehet hűteni anélkül, hogy negatív hatással lenne bolygónk éghajlatára. Kivételesen sokoldalú, és számos különböző hűtési alkalmazásban használható, ideértve a kereskedelmi, ipari és szállítási alkalmazásokat is.

- 2018. június 12. Forrás Danfoss Cooling

Az új Multi Ejector Solution ™ technológiával a CO2 a hűtőipar fontos eszköze - és a világ többi részének is hasznára fog válni 

 

A Danfoss Multi Ejector Solution ™ technológiával párosítva a CO2 lehetővé teszi a hűtési rendszerek számára, hogy az összes éghajlati zónában felülmúlja a hagyományos HFC-rendszereket az energiahatékonyság tekintetében, miközben csökkenti a környezetünkre gyakorolt hatást - ez a végső győzelem.


A CO2 hűtőközegként történő felhasználása korábban csak a hűvösebb régiókra korlátozódott, vagy komplex, drága rendszereket igényelt. A Danfoss Multi Ejector Solution ™ segítségével valóban globális megoldássá válik. Most még a legforróbb régiók, mint a Közel-Kelet, Dél- és Latin-Amerika, Ausztrália és Ázsia is élvezhetik a CO2 által kínált előnyöket. Ez magában foglalja az értékes energiatakarékossági lehetőségeket – akár 18% -kal csökkenthető évente a megtakarítás a CO2 booster rendszerhez képest.

"A CO2 élénk jövővel rendelkezik hűtőközegként az iparágban, természetes és környezetbarát, gyakorlatilag nincs közvetlen klímaviszony, hűtőközegként történő felhasználás esetén, így a Danfoss Multi Ejector Solution ™ egyszerűvé teszi a CO2 használatának minden előnyét. Lehetővé teszi, hogy energiát takarítson meg minden éghajlaton, csökkentse a hűtési platform komplexitását, és nem utolsósorban csökkenti a rendszer szén-dioxid-lábnyomát, ezért szeretjük a CO2-t. " mondja Hans Ole Matthiesen, az élelmiszer-kereskedelem marketing divíziójának igazgatója. 

 

A szó elterjesztése érdekében izgalmas lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek, üzleti partnereinknek és a nyilvánosságnak. Mobil CO2-tréningünk világméretű túrája, amely alapos képzést és tanúsítást nyújt az ipar szakemberei számára. Online platformjaink vannak a CO2-elméletről, a felhasználásról és a biztonságról a Danfoss Learning-en, digitális oktatási portálunkon, ingyenesen.

Örömünkre szolgál, hogy képesek leszünk minden CO2-megoldásunkat - köztük a Multi Ejector Solution ™ -ot - világszerte elérhetővé tenni. Miközben feltérképezi, hogy ezek a lehetőségek hogyan segíthetnek vállalkozásának és a bolygónak, tudjuk, hogy Ön is beleszeret a CO2-ba.

A Danfoss Multi Ejector Solution ™

A Multi Ejector Solution ™ a CO2 szénhidrogénként való felhasználását teszi lehetővé a transzkritikus CO2 hűtőrendszerekben. Két termékből áll: a Multi Ejector és az AK-PC 782A csoportaggregát szabályzóból. A két nagyszerű termék egy legmagasabb osztályú megoldássá való ötvözésével a világ minden tájáról érkező szakemberek számára lehetővé válik a CO2 hűtőközeg használatának számos előnye.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe