A Danfoss Cooling bemutatja a hatékonyság egy új formuláját

ICFD 20-6-7 Kidolgoztuk egy új formula hatékonyságát, amely segít a szakembereknek az ipari leolvasztási teljesítmény javításában.

- 2018. január 17. Forrás Danfoss Cooling Hungary

Az ipari hűtési hatékonysági formula csak két részből áll – a két rész, amelyek külön eredményeket produkálnak és együttesen kiváló hatékonyságot nyújtanak. Ez egy olyan formula, amely összekapcsolja a Danfoss ICF szelepcsoport ismert előnyeit a leghatékonyabb leolvasztási módszerrel - a folyadékelvezetés módszerrel - egy korszerű, hatékony ipari leolvasztási megoldásba.

Az új Danfoss ICFD leolvasztó modul

Az új Danfoss ICFD leolvasztó modul eredménye a hatékonysági formula. Ez egy folyadékelvezetésen alapuló modul, melyet széles körben elismert ICF szelepcsoportba építettünk. A széles körben elismert ICF szelepcsoportunk megoldása lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy egy elpárologtatót felszereljenek az ICF szelepcsoporttal a nedves szívó, folyadék, forró gáz és a leolvasztó vezetékek mentén.

Az új ICF leolvasztó modul célja, hogy hozzájáruljon az ipari hűtés optimális hatékonyságához. A pozitív események láncolatához hasonlóan a jobb hatékonyság számos előnnyel jár. Az ICF leolvasztó modul néhány fontos előnye:

 

  • Csökkenti az energiafogyasztást 
  • Csökkenti a kompresszor terhelését 
  • Javítja a kompresszor hatékonyságát 
  • Javítja a működési hatékonyságot 
  • Növeli a telepítés hatékonyságát 
  • Növeli a leolvasztási teljesítményt 

 

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe