A Danfoss egymillió letöltést ünnepel a hűtőközeg gőzléc alkalmazással kapcsolatban

Danfoss-Refrigerant-Slider-1-million A világ legnépszerűbb hűtési alkalmazása - a Danfoss Refrigerant Slider (Danfoss hűtőközeg gőzléc) - egy izgalmas mérföldkőhöz érkezett, és elérte az egymillió letöltést

- 2018. február 15. Forrás Danfoss Cooling

A gőzléc mögött álló csapat keményen dolgozott, hogy az alkalmazás olyan hasznos és elegáns legyen; és a hűtős szakemberek válasza nagyon pozitív volt. Az app, amely elsősorban a telepítő személyek részére készült, november végén elérte az egy millió letöltést. Bár ez fontos mérföldkő, a tetején egy cseresznye is van: a Hűtőközeg Gőzléc 4,5-os csillagos értékelést tart fenn, és számos izgalmas véleményt kapott a Google Play Áruházban és az iTunes App Store-ban.

A visszajelzés fontos, mert az azt jelenti, hogy az alkalmazás olyan dolgokat nyújt, amelyeket üzleti partnereinknek és ügyfeleinknek hihetetlenül értékesek. És a beszélgetés folyamatban van - az alkalmazás fejlesztő csapata folyamatosan megvizsgálja az üzenőtáblákon, a közösségi médiacsatornákon, az alkalmazásboltok oldalain és a dedikált e-mailben megjelenő kommenteket.

A hűtőközeg gőzléc sikerének fontossága az egész cégen keresztül zajlik. Jens Andersen, alkalmazásfejlesztési szakember foglalta össze ezt a kijelentést:

"Nagyon izgalmas számunkra, hogy megválaszoljuk ügyfeleink kérdéseit, kommentjeit a Gőzlécre, valamint a többi CoolApp-ra vonatkozóan. Feladatunk, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük számukra a munkájukat és támogassák őket bármilyen módon, tudva, hogy elérjük célunkat."

A hűtőközeg gőzléc több mint 80 különböző hűtőközegből számítja ki a nyomás és a hőmérséklet közötti összefüggést, és információkat tartalmaz minden hűtőközeg globális felmelegedési potenciáljáról (GWP). Ez az információ kulcsfontosságú a hűtőberendezés telepítéséhez vagy karbantartásához. De a felhasználók között szerepelnek egyetemek, termékfejlesztők és más hűtős szakemberek is.

A fejlesztő csapat már dolgozik, további fejlesztéseket hajt végre az alkalmazáson belül, és tervezi, hogyan kell bevezetni még több felhasználó számára. Valójában már kiadták a 4.0.4-es verziót, amely a következőket tartalmazza:

Új hűtőközegek – R455A + R458A

A felhasználó válthat az IPCC AR4 és AR5 között a GWP érték kiszámításához.

A felhasználó mostantól elvégezheti a CO2-re vonatkozó transzkritikus számításokat

A hűtőközeg-gőzléc a Danfoss CoolApps Toolbox része, amely a hűtőipari szakemberek támogatására tervezett digitális eszközökből áll

 

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe