A Danfoss ADAP-KOOL® Rendszer Menedzser termékcsaládja két új termékkel bővül

AK-SM 810_800 A Danfoss büszkén jelenti be két új termékét az ADAP-KOOL® Rendszer Menedzser vonalon: az AK-SM800AL, egy dedikált riasztásnaplózó, amely könnyen kezelhető bővítést jelent a rendszergazdának és az AK-SM810-nek, költséghatékony megoldás kisebb kereskedelmi üzleti alkalmazásokhoz.

- 2018. augusztus 2. Forrás Danfoss Cooling

Az AK-SM800AL riasztásnaplózó és az AK-SM810 kisebb kereskedelmi üzlet szabályzó használatával a Danfoss ADAP-KOOL® koordinál egy komplex optimális mátrixot, az adatok naplózására és a riasztás figyelésére nemcsak életképes megoldás lehet a kisebb kereskedelmi alkalmazások számára, hanem bevezet egy példátlan szintű felhasználó-barát felületet és könnyű használatot tesz lehetővé.

AK-SM800AL Riasztásnaplózó

Az AK-SM 800AL riasztásnaplózó kiegészíti a Danfoss Rendszer Menedzser 800 sorozatát, és olyan megoldást kínál, amely hozzáférést biztosít a riasztásokhoz, amelyek kölcsönhatásban állnak a rendszervezérléssel. A Danfoss AK-SM 800AL SVGA 800x600 érintőképernyővel rendelkezik, hogy a lehető legegyszerűbb beállításokat nyújtsa, kiváló felhasználói élménnyel.

Az AK-SM 800AL riasztásnaplózó figyeli a tárolási környezeteket, és riasztás esetén azonnali értesítést küld a csatlakoztatott rendszer bármely részéhez. A Riasztásnapló további funkciókat is biztosít a helyi hangjelző és riasztóberendezések segítségével, amelyek teljes körű áttekintést nyújtanak a személyzet számára.

AK-SM810 Rendszer Menedzser

Az AK-SM810 Rendszer Menedzser költség-tudatos, de rendkívül hatékony megoldás az élelmiszer kereskedelmi piacok számára. A kis formátumú kereskedelmi rendszerek működései által igényelt érték mellett, miközben a Danfoss Rendszer Menedzser 800 teljes jellemzőit tartalmazza, az AK-SM810 minden funkcióval és eszközzel rendelkezik, amely a teljes körű alkalmazás biztosításához szükséges - a hűtési vezérléstől a felügyeleti alkalmazásokig.

A felhasználók hozzáférhetnek és elemezhetik az AK-SM810 által összegyűjtött adatokat a Danfoss számos eszközével, többek között a SiteService mobilalkalmazással, a távfelügyeleti eszközzel és a StoreView Desktop alkalmazással. Minden eszközt több száz alkalmazásban tesztelték és kompatibilisek az összes Rendszer Menedzser 800 sorozatú termékkel. Az AK-SM 810 hozzáférést biztosít a Danfoss Enterprise Services által elérhető, díjnyertes monitoring és elemző termékekhez.

„Az AK-SM800 sorozatú Rendszer Menedzser termékeknek ez a nagyszerű újdonsága bemutatja elkötelezettségünket a kínálatunk folyamatos tőkéletesítésére" - mondja James Knudsen, az Észak-Amerika Szegmens Marketing és Food Retail igazgatója. "Az AK-SM810 kisebb kereskedelmi üzletek termékcsaládja egy költséghatékony, mégis teljes körű megoldással bővíti a kis méretű kereskedelmi helyszínek széles választékát. Az AK-SM800AL riasztásnaplózó egyszerű, mégis nagy teljesítményű érintőképernyős felületével, a személyzet számára fontos információt ad az állapotkezelésről és a riasztásokról az üzletmenedzsment rendszerben anélkül, hogy hűtős szakértőkké kellene válniuk."

Danfoss Rendszer Menedzser - Az intelligens áruház „esze”

A Danfoss Rendszer Menedzser lehetővé teszi a hűtés és a HVAC rendszerek zavartalan integrációját. Az élelmiszer kereskedelmi alkalmazásokhoz tervezett Rendszer Menedzser minden funkciót és eszközt biztosít az ellenőrzéshez, a maximális megbízhatósághoz és a magas energiahatékonysághoz. Bármely eszközről elérhető, a Rendszer Menedzser 100% -os rendelkezésre állást kínál távoli vagy helyszíni hozzáféréssel.

További információért kérjük lépjen kapcsolatba velünk:

Danfoss Kft.

1139 Budapest, Váci út 91.

E-mail: danfoss.hu@danfoss.com vagy ugyfelszolgalat@danfoss.com

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe