A CO2 mozgásban 2017-ben: gyakorlati CO2 képzés az ügyfelek számára

APA - Auckland - 2 Az elmúlt évben a Danfoss egy küldetésen ment keresztül. Mi a célunk? Növelni a CO2 megértését és használatát hűtőközegként.

- 2018. április 23. Forrás Danfoss Cooling

A CO2 az élelmiszer-kereskedelmi piacon „go-to” hűtési megoldásként jelent meg. A hagyományos HFC-k fokozatos megszüntetése után az élelmiszer-kereskedők új utakat kerestek a szénlábnyomuk csökkentése érdekében, anélkül, hogy növelnék az energiaköltségüket vagy elvesztenék a hatékonyságot - és a természetes hűtőközegnél találtak választ. Azonban a hűtős szakembereknek továbbra is alapvető ismeretekre van szükségük az új és utólag beépített rendszerek megoldásának megteremtésében. Így 2017-ben a Danfoss világméretű turnéra küldte el az egyedi kialakítású mobil CO2 oktató egységet, amely könnyen megközelíthető, gyakorlati képzést biztosít több ezer szerelőnek, szerviztechnikusnak és OEM mérnöknek.

Ez egy utazás volt.

Előadóink, tanáraink hihetetlen tapasztalatokat szereztek minden meglátogatott országban, és sok szenvedélyes és ügyes hűtős szakemberrel találkoztak. Néhány új anyag szinte megfoghatatlan volt - nehéz számszerűsíteni azt, ahogy egy gyakornok arca felgyullad, amikor inspirációt és megértést talál az anyaggal kapcsolatban - de van néhány olyan dolog, amit mérni tudtunk, ami segít képet alakítani a hihetetlen utazásról. Összeszedtük őket, hogy itt láthassák:

 

Infographics -2017 results

"A képzést a fenntartható hűtési megoldások elterjedésének egyik legnagyobb kihívásaként azonosítottuk" - mondta Hans Matthiesen, az élelmiszer-kereskedelem globális szegmens igazgatója. "Különösen, mivel a CO2 egy új hűtőközeg sokak számára, és a félelemre hívja fel a figyelmet, amikor nagy nyomás vagy transzkritikus ciklusok szerepelnek. A Danfoss mobil oktató egység segíti a széndioxid megértését, lehozva a „földre”, és bemutatja, hogy egyszerű ciklus hogyan épülhet fel és működhet bárhol a világon"

A CO2-ismeretek megosztása több mint 600 iparági szakemberrel, 6 országban, egy éven belül, hatalmas eredmény a számunkra; de ez csak a kezdet. Tény, hogy már elindítottuk 2018-as világbemutatónkat, és több mint 350 gyakornoknak tartottunk bemutatót Törökországban. Innentől kezdve a mobil CO2 oktató egység Franciaországot, Spanyolországot, Szlovéniát és Lengyelországot fogja meglátogatni Európában. Továbbá még több helyszínt fognak felfedezni az év további részében.

 

2018 Tour Plan

Ha érdekli az egyik munkamenetben való részvétel, vagy szeretné tudni, hogy jön-e az Ön területére, további információkat talál az alábbi linkeken vagy lépjen kapcsolatba a helyi Danfoss képviselettel.

Ha személyesen nem tud részt venni az egyes foglalkozásokon, vagy ha nem jön el a környékére az utazó egység, akkor mindig kihasználhatja a Danfoss Learning-en keresztül elérhető ingyenes online CO₂ órákat.

Mobil CO₂ Oktató Egység Leírása

A mobil CO₂ oktató egység a CO₂ hűtéstechnológiáját és a megértését egyaránt lehetővé teszi az iparági szakemberek számára a részletes tanfolyamokon keresztül.

A résztvevők oktatást és bemutatókat kapnak a következőkről:

 

 • Transzkritikus CO₂ rendszer kialakítása: egyszerű booster, csoportaggregátok, csoportaggregátok ejectorral 
 • CO₂ rendszerek üzembe helyezése
 • Szabályzók, vezérlők
 • Szervizelési eljárások

 

   

   

   

  Közösségi részvétel

  Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

  Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe