A Coolselector®2 most már magyar nyelven is elérhető, valamint jó pár termékhez a Danfoss rendelési számok szintén megtalálhatók

CoolselectorIcon_738x415 Miután letöltötte az ingyenes Coolselector®2 szoftvert a számítógépére, és elkezdte kalkulálni a kedvenc termékét, hűtőrendszerét vagy alkalmazását, meg fogja látni, hogy a szoftver most számos Danfoss termék kódszámát is tartalmazza.

- 2018. március 5. Forrás Danfoss Cooling

Az év során a Danfoss arra törekedett, hogy tökéletesítse a Coolselector®2-t, hogy megfeleljen a világ minden hűtő szakembereinek növekvő számítási és termék kiválasztási igényeinek. A fejlesztések magukban foglalták az olyan alkalmazások számításának képességét, mint a hűtőkamrák és az ipari elpárologtató szelepállomások, valamint számos új termék hozzáadása, pl. rozsdamentes acéltermékek ipari hűtésre, OPTYMA ™ Trió aggregátok és több új kompresszor. Végül bevezettük a termosztatikus expanziós szelepekhez a rendelési számok kiválasztását is.

A kódszámok bekerülésére kapott pozitív válasz arra késztette a fejlesztőket, hogy tovább élvezhessük ezt a funkciót, és örömmel jelentjük be, hogy a Coolselector®2-ben már elérhetők további kódszámok. A még több kódszámokat tartalmazó szoftver új verziója ingyenes letölthető a Danfoss honlapjáról.

Miután letöltette a Coolselector®2-t a számítógépére és elkezdte a számításokat a kedvenc termékénél, a hűtőrendszeren vagy az alkalmazáson belül, a szoftver mostantól tartalmaz számos kódszámot a hagyományosan nem standard Danfoss termékekhez kereskedelmi és ipari hűtésre. A aggregátok és a kompresszorok kódszáma már szerepel a szoftverben.

A Coolselector®2 tökéletesítése nagy örömünkre szolgál, hogy fontos lépést tettünk annak biztosítására, hogy a Coolselector®2 teljesítse a hűtési szakemberek termékszámítási és kiválasztási igényeit.

Tervezzük, hogy 2018-ig (és azon túl) tovább fejlesztjük a szoftvert több kódszámmal, új funkcióval, új alkalmazások számításával és még sok mással. Maradjon velünk!

 

Coolselector®2 - Professzionális kiválasztás és számítás

Piacvezető szoftver minden hűtéssel foglalkozó szakember számára. A Coolselector®2 egyaránt kínál kereskedelmi és ipari számítást és kiválasztást, használata pedig magától értetődő és egyszerű. Utazás közben is használható a szoftver, mivel online és kapcsolat nélkül (offline) is használható.

Szeretne még többet megtudni?

Érdekesnek találta az eddigieket? Szívesen megtudna még többet? Hívjon bennünket! Küldjön e-mailt nekünk, és valamelyik Danfoss szakértőnk jelentkezik Önnél, amint lehetséges.

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe