A Danfoss világraszóló CO₂ - képzései Kelet-Európába jöttek!

Intranet photo news A Danfoss most először CO₂-re szakosodott képzéseket tartott a kelet-európai régióban – Szlovéniában és Lengyelországban. Ez egyedülálló alkalmat kínált a Danfoss Hűtés ügyfeleinek, felhasználóinak és professzionális ipari szakértőinek, hogy közvetlenül Franciaország és Spanyolország után újabb helyszínen vegyenek részt interaktív és gyakorlati képzéseken. Így májusban és júniusban az EER a Danfoss világraszóló CO₂-képzési programjának részét képezte.

- 2018. július 18. Forrás DANFOSS COOLING

A Danfoss szlovéniai és lengyelországi helyszínein tartott CO₂-képzésein több mint 354 résztvevő vett részt.

Az első 8 EER képzési nap a szlovéniai Danfoss Tratánál kezdődött, ahol az ügyfeleink a CO₂-technológiák és a legújabb hűtéstechnológiai trendek témájában egyedülálló elméleti, gyakorlati és interaktív képzési modulokon vehettek részt. A képzési egység ezt követően a lengyelországi Danfoss Grodzisk Mazowieckiben található EER helyszínünkön tarott 9 napos képzést.

A Danfoss Hűtés EER-szakértői képzéseket tartottak, és bemutatták a CO₂-megoldások berendezéseit és részegységeit a jól ismert ügyfeleinknek, mérnökeinknek, partnereinknek, illetve a végfelhasználóknak, telepítő személyeknek és azok partnereinek is. A képzés elsődleges célja a CO₂-rendszerek és -megoldások ismertetése volt, ideértve az egyszerű gáz-bypass rendszereket és a hővisszanyeréses és hővisszanyerés nélküli bonyolultabb párhuzamos kompressziós megoldásokat. Ezenkívül bemutattuk legújabb Multi Ejector Solution™ megoldásunkat, mely az év legmelegebb napján akár 20%-kal is képes növelni a rendszerek energiahatékonyságát, ezáltal zordabb éghajlatokon is lehetővé teszi a transzkritikus CO₂-rendszerek használatát.

 

A képzést nagy, minden várakozásunkat felülmúló érdeklődés kísérte – számításaink szerint a képzések és interaktív beszélgetések 17 napján több mint 350-en vettek részt.  És ami a legfontosabb, a résztvevők elmondásai alapján a képzés minden idők egyik leghasznosabbja volt, és alig várják, hogy rendezzünk még ilyeneket!

Annak érdekében, hogy mindenki „felkészültebb legyen a természetes hűtőközegek jövőjére”, a résztvevők a teljes csomagot megkapták: a CO₂ jövőképével kapcsolatos ismereteket, a legújabb ipari trendekkel kapcsolatos információkat, megtekintendő és hasznos anyagokat, illetve ajándékokat.

Jelenleg a CO₂ mobil képzési egység a 2018-as világkörüli útján van.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe