80 év és még erősebb

RT_News_Letter a Danfoss RT kapcsoló továbbra is fontos feladatot játszik a nyomás- és hőmérsékletszabályozás piacon

- 2017. december 13. Forrás DANFOSS COOLING

1937-ben egy jégkocka egy hideg ital számára ritka volt és igazi élvezet. Mai napban a jégkocka fénye a közönség, a hűtő- és nyomásszabályozás finomításának köszönhetően az elmúlt 80 évben. A Danfoss RT kapcsoló mindig is része volt ennek a gyorsított fejlesztésnek, és ebben az évben a tartós, többcélú kapcsoló, ünnepli a 80. születésnapját kedvencként számos ipari, tengeri és hűtési alkalmazásban.
  
"Elképesztő, hogy egy ilyen egyszerű tervezésű ötletes találmány, ilyen hosszú távú hatással, lehet az ipari fejlődésre. 1937-ben, amikor a Danfoss alapítója megtervezte és gyártotta az első RT kapcsolót, a fűtési és hűtési rendszerek automatikus vezérlésének kezdeti kezdetére, és fogalma sem volt róla, hogy találmánya még mindig virágozni fog a 21. században, és látni fogja, hogy az RT-kapcsolók piaca még mindig létezik, annak ellenére, hogy folyamatos megjelenése van az új technológiáknak," mondja Krzysztof Lech termékmenedzser.

Az első naptól, Danfoss RT müködik különböző alkalmazásokban, mint hibamentes megoldás, amely hosszabb élettartamot biztosít, mint bármely más szabványos vezérlés. A robusztus kapcsoló közel 100 változatban kapható, szabályozva a -60 ° C és 300 ° C közötti hőmérsékletet és -1-től 30 bar-ig terjedő nyomást.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe