Távhőtechnikával kapcsolatos információk elsőkézből a 6. nemzetközi DHC+ Nyári Egyetemen

School_news_article A 6. nemzetközi DHC+ Nyári Egyetem augusztus 26. és szeptember 1. között kerül megrendezésre, melynek a Danfoss is elkötelezett támogatója. A programra egyetemisták és fiatal szakmabeliek jelentkezését várjuk. Az egyhetes intenzív képzés során a résztvevők jobban megismerkedhetnek a távhő szektorral.

- 2018. július 10. Forrás DANFOSS FŰTÉS

Az Euroheat & Power által megrendezett DHC+ Nyári Egyetemen elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a résztvevők, illetve gyárlátogatásra is sor kerül. A tréning ideális egyetemisták és fiatal szakmabeliek számára, akik a távhő iránt érdeklődnek. Az esemény középponti témája ezúttal a távhő jövője, ezen belül is különös tekintettel az innovációs trendekre.

A program helyszínéül idén Ljubljana szolgál, ahol előadásokat hallgathatnak híres egyetemi oktatóktól és a téma neves szakértőitől. A programok egy részét a Danfoss létesítményében rendezzük (Danfoss Trata), itt az érdeklődőknek lehetőségük nyílik, hogy gyakorlatban is megismerkedjenek a területtel és értékes gyakorlatot szerezzenek a Danfoss 24Idea Challenge-en keresztül.

A 24Idea Challenge egy start-up esemény, ahol innovatív ötleteket javasolhatnak a résztvevők. Amennyiben az ötlet kivitelezhető, hosszútávú együttműködésre is lehetőség adódik. Az esemény ösztönzi a vállalkozókedvet és az innovációt, ezalatt összekapcsolja a különböző háttérrel rendelkezőket is.

Miért kihagyhatatlan a DHC+ nyári egyetem:
• Lehetőség adódik szakmabeliekkel és azonos érdeklődésű diákokkal találkozni egész Európából
• A résztvevők új tudást szerezhetnek és bepillantást nyerhetnek az iparág jövőjébe. Szakértelmüket tovább fejleszthetik az iparág elismert szakértőivel.
• A programban elméleti és gyakorlati oktatás is helyet kap, és a gyárlátogatással kiegészítve átfogó képet nyújt a szektor működéséről.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe