Gyors, okos és hasznos eszköz az Ön számára

700x350_Heat_selector_intro Póbálja ki legújabb online méretező programunkat!

- 2017. október 30. Forrás Danfoss

Az online termékválasztó programok közt kategóriaelső Danfoss Heat Selector megkönnyíti a tervezés folyamatát a fűtéstechnikai szakemberek számára. A Heat Selector pillanatok alatt elvégzi a megfelelő termék kiválasztásához szükséges számításokat, és segít az adott alkalmazáshoz leginkább ajánlott termékek körét lépésről lépésre összeállítani. Emellett a Heat Selector egyszerű hozzáférést biztosít minden szükséges dokumentumhoz.

Lássuk, mit tud a Heat Selector!

•Helyben elvégezheti vele a szükséges számításokat.
•Azonnal kézhez kap minden fontos dokumentumot.
•Könnyen, gyorsan használható.
•Csak kiváló minőségű termékekkel dolgozik.
•Mindig a legújabb termékváltozatok körében keresi meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.
•Tárolja személyre szabott projektjeit, megőrzi adatait.

A Danfoss Heat Selector tartózkodási helytől függetlenül könnyen igénybe vehető telefonon vagy tableten keresztül. A felhasználót egyszerű grafikus felület vezeti végig a kalkuláció lépésein.

A "My list” az Ön személyes Heat Selector könyvtára, ahová elmentheti számításait és projektjeit, hogy később is megtekinthesse azokat. Bármikor új számításokkal bővítheti jelentéseit, szerkesztheti a termékeket stb.

Kiválaszthatja és elmentheti kedvenc termékkategóriáit és alkalmazási sémáit, hogy ezzel is időt takarítson meg, amikor legközelebb ismét megnyitja a Heat Selectort.

„Gyorsan és jól áttekinthető”, „jó, hogy alternatív megoldásokat kínál fel”, „segítségével könnyedén kielégíthető a megrendelő minden igénye” – ilyen és ezekhez hasonló véleményeket hallottunk vissza szakmai körökből, amikor a Heat Selectort teszteltük. Az eszköz folyamatos tökéletesítésében továbbra is támaszkodni szeretnénk a felhasználók visszajelzéseire.

A Heat Selector adattartalma folyamatosan egyre újabb termékekkel, alkalmazásokkal és kalkulációs lehetőségekkel bővül, például lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználó több termékkel kapcsolatban párhuzamos számításokat végezzen, komplett állomásokat állítson össze a hozzájuk kapcsolódó termékekkel együtt, és különféle formátumokban töltse le a jelentéseket.

Valahányszor bejelentkezik, a Heat Selector program automatikus hozzáférést biztosít Önnek a legújabb információkhoz és funkciókhoz.

 

 

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe