Válassza ki a megfelelő elzárószelepet a távfűtési, hűtési rendszeréhez

700x350_Ball_valves_main_photo A Danfoss, mint a távfűtési és hűtési rendszerek vezető beszállítója, az elzárószelepek teljes választékát kínálja, különböző vízmennyiségre, hőmérsékletre és nyomásra.

- 2017. július 5. Forrás Danfoss

A gömbcsapok, pillangószelepek, visszacsapó szelepek és szűrők mindegyike nélkülözhetetlen alkotóelem a távfűtési és hűtési rendszerek megbízható működése és könnyen elvégezhető karbantartása biztosítására.

Minden távfűtési vagy hűtési hálózatot le kell zárni a karbantartás, a javítások, illetve a hálózat bővítése idejére. Az elzárószelepek a rendszer szakaszolására szolgálnak, így egyes részek kizárhatók, ezzel egyidőben a szolgáltatás zavarmentesen biztosítható a hálózat más területein.

A gömbcsapok a távfűtési és hűtési hálózatok szerves részei, amelyek a biztonságos szakaszolást teszik lehetővé a táv- és elosztó vezetékeken vagy az épületek bekötő vezetékein.

A Danfoss, mint a távfűtési és hűtési rendszerek vezető beszállítója, az elzárószelepek teljes választékát kínálja, különböző vízmennyiségre, hőmérsékletre és nyomásra. Minden szelepet gondosan terveztek, a legkedvezőbb áramlási feltételek biztosítására, így csökkentik a nyomásesést, és jelentős energia-megtakarítást biztosítanak.

A szelepek kialakítása szavatolja, a körülményektől függő, 25-35 éves működést. A szelepek tömítése rendkívül megbízható és nem igényel rendszeres karbantartást.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe