Próbálja ki az új Danfoss Gömbcsap Kalkulátort

700x350_Icon_Ball_valves_app Alkalmazza a Danfoss Gömbcsap Kalkulátort, hogy meggyőzze partnereit az energia-megtakarítás, a CO2 kibocsátás mértékének csökkenése, az üzemeltetési költségek és a megtérülési idő várható értékéről, gömbcsapok felhasználása esetén!

- 2017. június 26. Forrás Danfoss

Most már összehasonlíthatja a különféle gömbcsapok előnyeit, amelyet be is mutathat partnereinek – gyorsan, könnyen, hathatósan!

A Danfoss JIP™ gömbcsapok már hosszú ideje a piac vezetői az energia-megtakarítás és a CO2 kibocsátás csökkentésének terén.

Önmagában egy gömbcsapnak nincs jelentős befolyása a rendszer nyomáscsökkenésére, azonban az egyre növekvő távfűtési redszerekben, a gömbcsapok hatalmas mennyisége következtében, már az egyes gömbcsapokon kialakuló nyomásesésnek is fontos szerepe van az energia-megtakarítás szempontjából.

Azért, hogy segítsünk Önnek megbecsülni és számszerűsíteni a Danfoss JIP™ gömbcsapok előnyeit, kifejlesztettük a Gömbcsap Kalkulátort. Csupán néhány parameter megadásával kiszámolhatja az energia-megtakarítást, a CO2 kibocsátás mértékének csönkkenését, az üzemeltetési költségeket és a megtérülési időt!

A Gömbcsap Kalkulátor pontos számítást és részletes információt ad a szóbanforgó alkalmazásra, valamint hozzáférést biztosít a szerelvények adatlapjaihoz.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe