VACON® 100 frekvenciaváltók VLT® szűrőkkel

 

VLT_filters_VACON_drives_738x415px Robusztus és bizonyított megoldás

- 2017. december 8. Forrás Danfoss Drives

Az egyesített VLT® és VACON® portfólió a lehető legjobb megoldásokat nyújtja Önnek. Például az egyik ilyen figyelemre méltó terület a teljesítmény opciók.

,,Ezentúl lehetséges a VLT® Advanced Harmonic Filter passzív felharmonikus szűrő használata a VACON® 100 frekvenciaváltókkal. Ez egy értékes eszköz, mivel korábban a passzív felharmonikus szűrők hiányoztak a VACON® termékvonal kínálatából. A szűrők megfelelőségét teszteltük, a szükséges kompatibilitási beállításokat és paramétereket az év folyamán megkapta a VACON® 100 INDUSTRIAL és a VACON® 100 FLOW frekvenciaváltó.” mondja Niko Honkonen, a Danfoss Drives termékmenedzsere.

Egyre növekszik az igény a tiszta hálózatot biztosító termékek iránt. A fejlett harmonikus szűrő család robosztus és bizonyított harmonikus csökkentési megoldás és optimális választás a VACON® 100 frekvenciaváltóhoz.

Nem csak a VACON® frekvenciaváltók bemenetén, hanem a kimenetükön is használható VLT® szűrő a VACON® termékekhez. A VLT® dU/dt szűrő család nagyszerű választás a VACON® 100 frekvenciaváltókhoz. Akár 400 voltos, akár 690 voltos hajtáshoz használják, a dU/dt szűrők csökkentik a motorok tekercselésére jutó feszültségcsúcsokat. Ez elsősorban régebbi motorokkal szerelt alkalmazásokban, agresszív környezetben vagy a gyakori fékezések következtében megnövekedett DC-köri feszültség esetén javasolt a használatuk. A szűrőket tesztelték és hitelesítették a VACON® 100 frekvenciaváltókkal és a kiválasztási táblázatok alapján könnyedén ki tudja választani az Ön hajtásához megfelelő szűrőt.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe