50 év szenvedély a hajtástechnikában

50_eves_1 2018 különleges év a Danfoss Drives számára, a történelmünkben pedig mérföldkőnek számít. 50 évvel ezelőtt a Danfoss volt az elő vállalat, amely tömegtermelésben gyártott frekvenciaváltókat. A Danfoss azóta a hajtástechnika és a digitális megoldások úttörője, amivel lehetőséget biztosít ügyfelei számára, hogy ebben a gyorsan változó világban is fejlődhessenek.

- 2018. június 11. Forrás Danfoss Drives

Büszkék vagyunk a múltunkra


A Danfoss Drives egy olyan vállalat, amely másképpen áll a dolgokhoz. Egyedinek számítunk abban, hogy mindig is csak a frekvenciaváltók fejlesztésére, gyártására, szállítására koncentráltunk. 1968 óta a magas minőségű, megfelelően alkalmazható termékeinket és szolgáltatásainkat tartalmazó portfóliónk úgy lett kialakítva, hogy ezek maximalizálják a folyamatok teljesítményét a gyakorlatban, a lehető legtöbb energiát takarítsák meg és minimalizálják a kibocsátásokat.
A lehetséges kommunikációs-, motorikus- és rendszer-függetlenséget felismerve, a Danfoss Drives megadja az ügyfeleinek azt a szabadságot, amivel optimalizálhatják rendszereiket, azt a képességet, amivel biztosítják mérnökeik számára a kompromisszumok nélkül választható lehető legjobb hajtástechnikai lehetőségeket, valamint megtalálhassák a céljaik eléréséhez legmegfelelőbb kimeneteleket.


A jelen feladatainak prioritizálása


Az 50. évforduló alkalmából itt az ideje ünnepelni. Egyúttal ideje újra megerősíteni az elkötelezettségünket a fogyasztók és partnereink felé, hogy a Danfoss folyamatos fejlődését bemutassuk. A világra hatást gyakorló megatrendeket felismerve és azokkal foglalkozva, olyan új technológiákat kínálunk, amelyek segítenek megbirkózni a klímaváltozással, sikeresen irányítják a fenntartható víz- és szennyvíz kezelését, továbbá csökkentik az energia létrehozása és a fogyasztása közötti veszteségeket. Ezen kívül a legújabb trendek az automatizálásban és a kapcsolattartásban képessé tesznek minket arra, hogy megváltoztassuk azt, ahogyan a munkát végezzük annak érdekében, hogy elősegítsük ügyfeleink sikereit, alapvető és teljes digitális élménnyel szolgálhassunk.

 

A jövőre koncentrálunk


A Danfoss Drives lelkesen tekint a jövőbe évtizedes tapasztalatainak köszönhetően. 2025-re nagyjából 5 milliárd ember (a világ népességének több mint 50%-a) hasznosítja a mindennapi életében a Danfoss Drives által nyújtott előnyöket. A már telepített frekvenciaváltókkal egy év alatt a világ energiafogyasztásából akár 60 órányit is megtakaríthatunk.

Az ígéretünk a fogyasztók és partnereink felé, hogy segítünk létrehozni egy fenntarthatóbb világot azzal, hogy innovatív, magas minőségű, kiemelkedő megbízhatóságú termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk. Azzal, hogy vevőinkkel közösen végezzük munkánkat, mégtöbb figyelemre méltó eredményt tudunk elérni. Gyorsíthatunk a vezérlésen, felrámpázzuk a minőséget, és jó irányba fordulhatunk a bolygó szempontjából is.

A Danfoss Drives 50 éve van jelen a piacon, mégis jövőképe, lelkesedése és az alkalmazottak is ugyan olyan frissek akár 1968-ban. Amíg a sikerünket ünnepeljük, a Danfoss Drives továbbra is a tiszta vízért, levegőért, energiáért és jövőért harcol.

 

 

Közösségi részvétel

Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe