Do it differently

Drives-DiD_Key_Visual_738X350 A Danfoss Hajtástechnika a frekvenciaváltókra koncentrál. Ez az, amiben a legjobbak vagyunk, így könnyebben is tudunk erre összpontosítani. Ön döntheti el, hogy melyik a legmegfelelőbb termék az Ön rendszeréhez és mi biztosítjuk, hogy a frekvenciaváltója megfeleljen a választásának és támogassa önt minden lépésében.

- 2019. január 22. Forrás Danfoss Drives

Biztosítjuk, hogy a legjobb frekvenciaváltót állíthassa össze, kompromisszumok nélkül. A mi hajtásainkat szabadon tudja beilleszteni bármilyen rendszerbe, kötöttségek nélkül.

Meghallgatjuk igényeit – teljesítjük is  

Az Ön sikere a mi célunk is. Ezért törekszünk 100%-osan a legjobb frekvenciaváltók fejlesztésére, gyártására és szállítására a piacon.

Profitálhat több évtizedes tapasztalatunkból és a több mint 4700 munkatársunk szakértelméből. Olyan emberekről van szó, akik teljesen ismerik az Ön iparágát, felismerik az frekvenciaváltók értékét és a legmagasabb fokú szakértelemmel rendelkeznek annak érdekében, hogy Önnek a lehető legjobb megoldást nyújthassák.

A mi frekvenciaváltóink használatával nincs limitálva egyetlen technológiára vagy tartozéktípusra sem, mint például a motorok, terepi buszok vagy PLC-k esetében. Ezzel Ön optimalizálhatja berendezése teljesítményét és energiahatékonyságát továbbá, minimalizálhatja költségeit az Ön által kiválasztott elemekkel.

Meghallgatjuk kívánságait és teljesítjük az elvárásait – ez az, amiben mi mások vagyunk.

A Danfoss frekvenciaváltóit választva egy olyan szállítót választ, aki plusz erőfeszítéseket tesz, aki igazán értékeli az Ön sikereit és aki az Ön feltételei szerint dolgozik.

Amit nyújtunk:

 • Függetlenség és 100%-os szakértelem a hajtástechnika terén; 
 • Egyedülálló támogatás Önnek a rendszermegoldásokhoz; 
 • Globális jelenlét és helyi támogatás. 

 

   

   

   

   

   

  Közösségi részvétel

  Közösségi kapcsolatot szeretne velünk?

  Ismerjen meg minket, és kapcsolódjon bele a beszélgetésbe